Λουκάς, η... επιστροφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πάλεψε μέχρι τέλους η ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έφτασε τους Πειραιώτες στα όριά τους, όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, τη νίκη.

Ο Γιούρι Ζνυτοβτς, όμως, είδε αρκετά πράγματα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τα οποία μπορεί να νιώθει αισιόδοξος, πως η δουλειά του στο παρκέ βγαίνει και με το παραπάνω. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βοήθησε ως προς αυτή την κατεύθυνση με τη συνολική εικόνα του στο ντέρμπι.

Ο Έλληνας σέντερ έκανε… πάρτι κάτω από τα 2 καλάθια με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ, θυμίζοντας αρκετά τον παίκτη-κυρίαρχο του πρώτου γύρου, που έκανε το ένα νταμπλ-νταμπλ πίσω από το άλλο και οδηγούσε εκ του ασφαλούς την Ένωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήταν μια εμφάνιση-δήλωση από τον διεθνή άσο ενόψει και των Play off που πλησιάζουν.

Παράλληλα, με την συνολική εικόνα του φανέρωσε πως μπορεί να ταιριάξει, στα ψηλά σχήματα, με τον Δημήτρη Μαυροειδή στις θέσεις 4-5, καθώς ένα από τα… θέματα του άσου από το Κιλκίς ήταν το ότι δεν μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα στη θέση «4». Κάτι τέτοιο, πλέον, δεν υφίσταται και ο Μαυροκεφαλίδης αποτελεί φόβητρο και στις δύο θέσεις των ψηλών. Κάτι που κάνει την ΑΕΚ να μοιάζει ακόμα πιο ισχυρή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X