Επιλογή με νόημα από τον Πογιέτ

Όλη η ΑΕΚ στο ντέρμπι των Νέων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις πρώτες μέρες που ο Γκας Πογιέτ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, είχε κάνει ειδική αναφορά για την σημασία που δίνει στην δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Και πόσο πολύ πιστεύει στην αξιοποίηση αυτής της δουλειάς. Από τότε ο Ουρουγουανός τεχνικός σπανίως απουσίαζε από τα εντός έδρας παιχνίδια της κ20. Τα παρακολουθούσε αυτά τα ματς προσεκτικά και κρατούσε σημειώσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Στέλιου Μανωλά. Ο Πογιέτ έχει μια σαφή εικόνα για το υλικό που διαθέτει η ΑΕΚ στην Κ20. Και πλέον η επιλογή του Ουρουγουανού να συμπεριλάβει στην αποστολή του σημερινού ματς με τον Πανθρακικό τον Βλαχομήτρο, δεν έχει να κάνει μόνο με τις πολλές απουσίες.

Ο Πογιέτ είχε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ολόκληρη την εβδομάδα. Ενώ ο Βλαχομήτρος, όπως και ο Γαλανόπουλος, επίσης παίκτης της κ20, ήταν στην αποστολή και για τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Είναι δεδομένο πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει το βλέμμα του και στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Και όποτε θα έχει την ευκαιρία θα προσπαθεί να αξιοποιεί το υλικό. Πολύ περισσότερο και συστηματικότερα, αυτό θα γίνει αν ο Πογιέτ παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X