Η ΑΕΚ απαιτεί σήμερα το 50-50

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ραντεβού από την περυσινή περίοδο, η ΑΕΚ έχει οικτρά παράπονα από τη διαιτησία. Τελευταίο παράδειγμα, το «χειρουργείο» που υπέστη η «Βασίλισσα» στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη, αλλά και αρκετοί ακόμα αγώνες. Η Ενωση θέλει απόψε το 50-50 και να παιχτεί το ματς επί ίσοις όροις, από την τριάδα των Γκόντα, Αναστόπουλου, Ψαριανού. Μολονότι τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα, έχουν πυκνώσει τα δημοσιεύματα στον «κόκκινο» Τύπο που επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα.
Ο Γκόντας ήταν διαιτητής στη φετινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, όταν δεν έδωσε το καταφανές φάουλ επί του Γλυνιαδάκη και η ομάδα του Πειραιά νίκησε. Είναι διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού κι εξακολουθεί να σφυρίζει…Ολυμπιακό!!! Είχε τιμωρηθεί για τον αγώνα με την Κηφισιά, αλλά έπαιξε τον αγώνα Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ όπου πάλι ο ΠΑΟΚ φώναζε!
Για τον Παναγιώτη Αναστόπουλο υπάρχει η περίφημη ιστορία του παρελθόντος, όταν τον Ιανουάριο του 2014 σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μεταβεί στο μαγαζί που διατηρεί και είχε δειπνήσει. Ο Ψαριανός είναι εκείνος για τον οποίο κάποτε οι Αγγελόπουλοι είχαν φορέσει το μπλουζάκι που ανέγραφε «18-2». Με την ελπίδα, να μην υπάρξει αναφορά για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X