Βλαχομήτρος με το βλέμμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό ότι ο Πογιέτ από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν ανέλαβε την ΑΕΚ ήταν να τσεκάρει το επίπεδο των παικτών των Ακαδημιών. Αυτό βέβαια, δεν το έκανε μόνο και μόνο από…υποχρέωση ή επαγγελματισμό αλλά και για ουσία. Και μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του Βλαχομήτρου στην αποστολή, ή του Ντούνη σε προηγούμενα ματς Κυπέλλου ή ακόμα και του Γαλανόπουλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο που τελικά δεν έγινε.

Η ΑΕΚ εν οψει της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να δηλώσει στο ρόστερ τέσσερις γηγενείς ποδοσφαιριστές από τη δική της Ακαδημία. Είναι βέβαια πολύ νωρίς, ωστόσο, ο Πογιέτ είτε συνεχίσει είτε όχι θέλει να υπάρχει ένας συγκεκριμένος και ενημερωμένος φάκελος περι αυτού.

Άλλωστε για την Ευρωπη μπορει να δηλωθεί ολόκληρη η Κ20 χωρίς περιορισμό στη List B, ωστόσο, αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ είναι να υπάρχει και ουσία, δηλαδή, παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν και να βοηθήσουν και φυσικά να πρωταγωνιστήσουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X