Μέτα τον Δέλλα, "κέρδισε" και τον Πογιέτ

Σκοράρει ακατάπαυστα ο Βλαχομήτρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αποστολή της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ για παιχνίδι της Σουπερλίγκα, το όνομα του Ανδρέα Βλαχομήτρου σημειώνεται για πρώτη φορά. Όμως άγνωστο δεν είναι καθόλου. Όχι μόνο διότι έχει “τρυπώσει” πολλές φορές φέτος σε αποστολές για το κύπελλο. Αλλά κυρίως διότι εδώ και δυο χρόνια είναι αποδεδειγμένα το next big thing της ΑΕΚ. Ο Βλαχομήτρος πριν καν συμπληρώσει τα 17 του, πήρε φανέλα βασικού σε επίσημο ματς της πρώτης ομάδας, έστω και στην Γ’ εθνική. Και μάλιστα βρήκε και δίχτυα. Στο ντεμπούτο του, όπως κατά το παρελθόν έχουν κάνει τεράστιες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ. Δεν ήταν καν μια… φωτοβολίδα. Ο Βλαχομήτρος είχε “κερδίσει” την εμπιστοσύνη του Τραϊανού Δέλλα. Άλλωστε λίγους μήνες αργότερα τον…επιστράτευσε και πάλι σ’ ένα ματς στην Λάρισα. Και ο νεαρός μεοσεπιθετικός ξανασκόραρε. «Δεν θα μείνω σ’ έναν παίκτη και καλό θα είναι να μην μείνετε και εσείς» συμβούλεψε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με την Λάρισα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Βλαχομήτρου.

Από τότε ο “μικρός” συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και με το κεφάλι κάτω. Να σκοράρει με συνέπεια και στην Κ20 της ΑΕΚ. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι πως μετά τον Δέλλα, κατάφερε να κερδίσει και τον Γκας Πογέτ. Αυτόν έχει ξεχωρίσει, πρώτα απ’ όλα από τους μικρούς, ο Ουρουγουανός τεχνικός. Και τώρα που χρειάστηκε παίκτη από την Κ20, τον Βλαχομήτρο επέλεξε να πάρει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, προκειμένου να του δώσει θέση και στην αποστολή του αυριανού ματς. Ενώ προφανώς και έπεται συνέχεια, καθώς πλέον θα είναι πρώτος στο μπλοκάκι του Πογέτ, στην σχετική λίστα με τους πιτσιρικάδες που θέλει να αξιοποιήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X