Δέκα με... τόνο

Αγκαλίτσες και φιλάκια για τα παιδιά του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, η ΑΕΚ συμπλήρωσε μια δεκάδα αγώνων στον δεύτερο γύρο. Προφανώς την πιο δύσκολη, καθώς είχε και τα τρια ντέρμπι. Και η αλήθεια είναι πως στην αντίστοιχη δεκάδα του πρώτου γύρου, ήταν που η ΑΕΚ είχε χάσει την επαφή της με την κορυφή. Όμως στον δεύτερο γύρο, η ομάδα πήρε δέκα με… τόνο. Οι αριθμοί της ΑΕΚ σ’ αυτούς τους δέκα αγώνες πρωταθλήματος, είναι και εντυπωσιακοί και άκρως ανταγωνιστικοί με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα δέκα ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, έχει κάνει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Και ανάμεσα σ’ αυτές τις επτά νίκες, είναι και απέναντι στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Έχει μαζέψει συνολικά 23 βαθμούς, από τους 30 που θα μπορούσε. Την ίδια στιγμή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, έχει συγκεντρώσει, στα ίδια ματς, 25 βαθμούς. Δηλαδή μόλις δυο παραπάνω. Στην αντίστοιχη δεκάδα αγώνων του πρώτου γύρου, είχε ανοίξει και η ψαλίδα. Διότι η ΑΕΚ είχε συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός και τους 30.

Είναι χαρακτηριστικό, πως σ’ αυτά τα δέκα ματς του δευτέρου γύρου, μαζί και τα ντέρμπι, η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόλις τρια γκολ. Ενώ στα αντίστοιχα παιχνίδια στον πρώτο γύρο, το παθητικό ήταν στα δέκα γκολ. Όσο για την επίθεση. Η ΑΕΚ έχει πετύχει 14 γκολ σ’ αυτή την δεκάδα αγώνων, ενώ στον πρώτο γύρο είχε πετύχει 15. Με την διαφορά να κάνει κυρίως εκείνη η πεντάρα επί του Ηρακλή.

Γενικώς η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχει εντυπωσιακές επιδόσεις. Και κυρίως επιδόσεις που είναι άκρως ανταγωνιστικές απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X