Ολες οι ενδείξεις οδηγούν σε παραμονή

Ο μεγάλος σταρ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι φανερό για όλους στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία, πως ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί αυτήν την περίοδο το σημαντικότερο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Είναι εκείνος που έδωσε άλλη προοπτική στην ομάδα, οδήγησε στις νίκες στα ντέρμπι, στα ημιτελικά του κυπέλλου, σε θέση φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δικαιολογημένα, θεωρείται πως εκείνος είναι ο ιδανικός για να οδηγήσει την Ενωση και την επόμενη σεζόν, σε μια προσπάθεια να γίνει πραγματική διεκδικήτρια των τίτλων.
Όπως επιβεβαιώθηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Πογιέτ, ήδη στην ΑΕΚ υπάρχουν επαφές και σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο. Αλλωστε, είτε αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, η Ενωση θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία στα τέλη Ιουνίου για να παίξει στα τέλη του Ιουλίου τα ματς του τρίτου προκριματικού. Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως οι κινήσεις που αφορούν προετοιμασία, μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις, πρέπει να προχωρήσουν άμεσα.
Το σημαντικό είναι πως ο Πογιέτ συμμετέχει σε όλες και έχει ενεργότατο ρόλο. Είναι εκείνος που δίνει το στίγμα, που έχει λόγο και άποψη για τα πάντα. Από το κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία, μέχρι τον σχεδιασμό της ομάδας. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ επιθυμεί ξεκάθαρα την παραμονή του Ουρουγουανού, ενώ και εκείνος θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει τίτλο για πρώτη φορά ως προπονητής. Ολες οι ενδείξεις είναι θετικές και μένει λίαν συντόμως να μετατραπούν σε αποδείξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X