Πογιέτ: "Έχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο..."

Πανευτυχής ο Πογιέτ, μοίραζε συγχαρητήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την φράση που είπε στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ότι “η ποιότητα κοστίζει”, ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν έκρυψε, μιλώντας στο novasports.gr ότι έχει ήδη μπει σε διαδικασία συζητήσεων για τις δυνατότητες που θα πρέπει να έχει το ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν.

“Είναι πραγματικότητα (η παραπάνω φράση). Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσω με τον τεχνικό διευθυντή, ενώ μιλάω και με τον πρόεδρο, αλλά μέχρι τώρα ευτυχώς δεν το έχει αντιληφθεί κανένας εκτός ομάδας (εννοεί ότι οι συζητήσεις που έχει κάνει δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας). Είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι σαν να προσπάθησα να εξηγήσω ότι υπάρχει ένα ποσοστό παικτών που δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές είναι να αγοράζεις παίκτες”.

Για την επιστροφή του Μάνταλου μετά την τιμωρία λόγω καρτών στα δύο προηγούμενα ματς ανέφερε:

“Μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην αναγνωρίσεις την αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά εγώ ήδη έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι η δική μας πρόκληση ως τεχνικό τιμ είναι να ανεβάσουμε τον Μάνταλο στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να το κάνει κι αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του θα κάνει καλό στην ομάδα.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανθρακικό τόνισε:

“Χρειάζεται προσοχή και ήταν σημαντικό για τους παίκτες αυτό που συνέβη στον αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Πανθρακικό θα είχαμε περισσότερη δουλειά στον ψυχολογικό τομέα, για να πείσουμε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι εύκολο το ματς. Ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη νίκη, ενδεχομένως οι παίκτες μας να έλεγαν ότι παίζουμε κόντρα στην τελευταία ομάδα και μάλιστα μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο. Τώρα που συνέβη αυτό που είδαμε όλοι, με τη νίκη του Πανθρακικού, νομίζω οι παίκτες κατανόησαν ακόμα περισσότερο πόσο περισσότερο πρέπει να δουλέψουν ιδιαίτερα στον τομέα της ψυχολογίας”.

Ο Πογιέτ αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες ενόψει του αγώνα της Δευτέρας:

“Είναι μια πολύ καλή δοκιμή για μας για να τσεκάρουμε αν είμαστε σε καλό επίπεδο και αν έχουμε εναλλακτικές επιλογές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X