Κωνσταντόπουλος: «Θα γίνεται καλύτερη η Λίβερπουλ»

Η μικρή του «Ντίμι» με το  «daddy» στη φανέλα (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα όσα συμβαίνουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ και νυν της Μίντλεσμπρο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Για το χθεσινό ματς Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  Φέτος έχουν και οι δύο ομάδες σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Ειδικά η Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ όμως ήταν αρκετά καλή χθες. Και εάν η Γιουνάιτεντ δεν είχε τον Ντε Χέα θα έχανε με μεγαλύτερο σκορ.

Για την παραμονή του Φαν Χάαλ και τις φήμες ότι θα αναλάβει τελικά ο Γκιγκς και όχι ο Μουρίνιο: 
Για τον Φαν Χάαλ είναι ένα θέμα που υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες. Αλλά αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι η πρόθεση των ιδιοκτητών είναι να τον αφήσουν μέχρι και το καλοκαίρι, κατά τη γνώμη μου όμως είναι κάτι που θα δεν θα πρέπει να γίνει.
Ο Μουρίνιο εγγυάται τίτλους. Το ποδόσφαιρο είναι θεαματικό αλλά τα αποτελέσματα μετράνε. Ο Γκιγκς από την άλλη πλευρά είναι ένα μεγάλο όνομα για τη Γιουνάιτεντ. Και εξαρτώνται πολλά από το τι θέλει και αυτός. Για εμένα ο Μουρίνιο παραμένει φαβορί.

Για τη Λίβερπουλ:  Παιχνίδι με παιχνίδι η Λίβερπουλ γίνεται καλύτερη. Και η ομάδα θα βελτιωθεί κι άλλο. Ο Κλοπ γνωρίζει πως θα πάρει μια ομάδα και από την μετριότητα να την κάνει πρωταθλήτρια.

Για τη Λέστερ:  «Δίνει άλλη ομορφιά στο πρωτάθλημα. Και δείχνει ότι με δουλειά όλα γίνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X