Σαργκάνης: «Να τηρούνται οι νόμοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ντέρμπι αλλά και για πολλά άλλα μίλησε ο Νίκος Σαργκάνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη συνεννόηση μεταξύ των ΠΑΕ: «Το να βρεθούν οι πρόεδροι στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν ξέρετε πόσα χρόνια το συζητάμε στην Ελλάδα; Δεν έχει γίνει ποτέ. Έχω την αίσθηση ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και μάλιστα αυστηροί που ποτέ όμως δεν εφαρμόζονται. Ο σκοπός είναι να τηρούνται»

Για το ποιος είναι φαβορί: «Πάντα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στα ντέρμπι τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν παύει όμως να είναι έναν ντέρμπι αιωνίων, στο οποίο κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει, ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να αποδείξει κατά κάποιο τρόπο, ότι η θέση του δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε αγωνιστικούς παράγοντες»

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο: «Έχει αλλάξει το 50% των παικτών του Ολυμπιακού και οι προπονητές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το αν θα μπορέσει να κερδίσει ή όχι ο Ολυμπιακός θα το δείξει στο γήπεδο. Πάντως είναι συγκεκριμένη η φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει, ανεξάρτητα της κατάστασης ή της βαθμολογικής σημασίας. Το ζήτημα είναι πως θα σταθεί μετά την αποχή του τόσες μέρες. Πάντως το να κερδίσει ένα τέτοιο ματς, είναι κίνητρο από μόνο του. Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων, βλέπουμε πως υπάρχει διαφορά. Ένας αναπληρωματικός του Ολυμπιακού, θα έπαιζε βασικός στον Παναθηναϊκό»

Για το τι χρειάζεται για να πάρει το «διπλό» ο Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται συσπείρωση, αλλά και να βρει τον Ολυμπιακό χαλαρό. Τα ντέρμπι πλέον είναι διαφορετικά σε σχέση με την δική μας εποχή. Πλέον δεν υπάρχει πάθος εξαιτίας της συμμετοχής αρκετών ξένων. Οι παίκτες λειτουργούν περισσότερο επαγγελματικά, παρά με το συναίσθημα που λειτουργούσαμε εμείς»

Για το πως θα κυλήσει το ματς: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να εξελιχθεί το ντέρμπι. Όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι χάλια. Το λέω με την ψυχή μου. Όλες οι δηλώσεις των προέδρων και των παραγόντων που έγιναν μέσα στη βδομάδα, δημιουργούν μια κατάσταση που αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα αμιγώς ποδοσφαιρικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X