«Πιστεύω πως θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (11/03) και μεταξύ άλλων μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το οποίο είπε πως είναι σημαντική η νίκη μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στον κόσμο της ΑΕΚ

Αρχικά, το «ξανθό σκυλί» δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα ματς, είχαμε διακοπή κάτι που δεν μου αρέσει. Παίξαμε ένα φιλικό ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό καθώς έδωσε κάποια παιχνίδια. Δουλέψαμε σκληρά, είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά σιγά σιγά όλοι επιστρέψαμε και είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρας μας, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και κάθε αντίπαλο.Είναι σημαντικό να κερδίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Όσον αφορά τους τραυματίες τόνισε: «Ο Κατσίβελης ήταν έξω από ματς της Πάτρας, ξεκίνησε να προπονείται και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Δεν βρίσκεται, φυσικά, στην κατάσταση που ήταν και δεν έχει ρυθμό αλλά είναι μια καλή είδηση για εμένα. Είχαμε πρόβλημα στην οργάνωση. Ο Μπράουν ήταν έξω, χθες έβγαλε σχεδόν όλη την προπόνηση κι είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά θα δούμε. Ο Γκριν προπονήθηκε κανονικά και προσπάθησε να μάθει τη φιλοσοφία μου κάτι που δεν είναι εύκολο. Είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτό και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε και να δώσει το μάξιμουμ».

Στην ΑΕΚ περιμένουν γεμάτο γήπεδο και όπως τόνισε ο Ζντοβτς: «Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Να έρθουν να μας στηρίξουν και να κερδίσουμε. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να το πιστέψουν όλοι και θα το κάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποιο ματς είναι εύκολο;».

Όσο για το ποιο είναι το ταβάνι φέτος για την ΑΕΚ, ο Ζντοβτς συμπλήρωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, μπορεί να μην ήταν δικοί μου παίκτες, αλλά έγιναν από την στιγμή που ήρθα. Προσπαθώ να πάρω το μάξιμουμ από τους παίκτες μου. Πρέπει να νιώσουν την πίεση. Πρέπει να πιστέψουν όμως ότι μπορούν να τα καταφέρουν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι. Τους ξέρω τους παίκτες μου, πολύ καλύτερα από όσο όταν είχα έρθει, αλλά ακόμα με εκπλήσσουν και θετικά και αρνητικά. Η επιτυχία για μένα θα είναι αν παίξουμε στον τελικό. Πρέπει να παίξουμε στον τελικό. Δεν είμαι αλαζόνας σε αυτό που λέω. Πρέπει όλοι να το πιστέψουμε. Αυτό θα είναι επιτυχία».

Για τα κλειδιά για ανταγωνιστική ΑΕΚ στο ντέρμπι και για να περιορίσει την δράση παικτών όπως ο Χάκετ και ο Σπανούλης: «Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, αλλά και κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίξεις δυνατά, σκληρά και να το πιστεύεις. Έχουμε έναν στρατό, από 12 παίκτες που τους εναλλάσσουμε. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίξεις 40 λεπτά σε φουλ ρυθμό. Χωρίς εγωισμό. Να κάνεις καλές πάσες, έξτρα πάσες. Δεν είμαι ικανοποιημένος για το πως έχουμε βελτιώσει αυτό το κομμάτι, από την μέρα που ήρθα. Υπάρχουν ακόμα πολλές ατομικές ενέργειες. Κάνουν λάθη στον αγώνα, περισσότερα από όσα περίμενα. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά. Είναι επιθετικοί. Αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί από αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X