Ζέκα: "Παίξαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα"

Στη «Live Sport» μίλησε ο Ζέκα για το ντέρμπι αλλά και για άλλα θέματα.

Αναλυτικά:

Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση στο ματς με τον Ατρόμητο;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, με ανταγωνιστικό ρυθμό, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί νικήσαμε, χρειαζόμασταν τη νίκη, ήταν σημαντικό που την πετύχαμε και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα».

Με τους βασικούς στόχους να έχουν χαθεί, πώς αντιμετωπίζει η ομάδα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Είστε έτοιμοι;

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Ακόμα κι όταν δεν είμαστε σε καλή κατάσταση ή διανύουμε ένα όχι τόσο καλό timing, όπως τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, όλοι στην Ελλάδα περιμένουν αυτό το ματς και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό ενδεχομένως συμβεί στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Έχετε βρει τρόπο να κρατήσετε τη συγκέντρωσή σας;

«Ξέρω ότι κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε στο ντέρμπι, να κάνουμε τη δουλειά μας, να προσπαθήσουμε για τη νίκη και τα υπόλοιπα δεν αφορούν εμάς, τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να παίζουμε, να νικάμε και τα υπόλοιπα ζητήματα αφορούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

Η κατάταξη που έχουν οι δύο ομάδες στη βαθμολογία θα επηρεάσει την εξέλιξη του ντέρμπι;

«Θεωρώ πως όχι. Έχουμε αποδείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια ότι η βαθμολογία δεν σημαίνει πολλά πράγματα γιατί την επηρεάζουν πολλοί παράγοντες. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός υστερεί σε κάτι από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή».

Για την πιθανή επέκταση του συμβολαίου του: «Είναι ζητήματα που τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου, οπότε δεν θα πω τίποτα».

Για τις κινήσεις που γίνονται ώστε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο: «Είναι μία προοπτική που τη διερευνούμε με τα στελέχη της ομάδας, εξετάζουμε τι ορίζει ο νόμος και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για να ασχολούμαι με την υπόθεση σημαίνει ότι με ενδιαφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X