Ο Χέρστον και το μεγάλο παιχνίδι που θέλει

Και ξανά ξανά θα γίνεις Βασίλισσα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνούν, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ (13/03, 17:00) και όπως είναι φυσικό η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο στον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο και οι παίκτες περιμένουν πως και πως το ντέρμπι. Άλλωστε, κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του ζει και αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια.

Ο Μαλίκ Χέρστον δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος είναι από τους πιο ποιοτικούς και «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες του συνόλου, στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης, δείχνοντας λίγη από την αστείρευτη ποιότητα που διαθέτει. Κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως, είναι αποφασισμένος να δώσει το κάτι παραπάνω.

Γνωρίζει εντός της ομάδας τα παιχνίδια αυτά όσο λίγοι και ξέρει πως να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία. Σε αυτό ποντάρει και ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος περιμένει πολλά από τον πρώην άσο της Γαλατασαράι και της Σιένα, γνωρίζοντας πως έχει τον τρόπο να «εκτελέσει» τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στο πιο μεγάλο φετινό παιχνίδι της Βασίλισσας, κόντρα στην Γαλατασαράι, ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδα, με τους 20 πόντους που πέτυχε, εμφάνιση την οποία θέλει να επαναλάβει και κόντρα στην ομάδα του Πειραιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X