Ο... Ζήσης έδειξε τον δρόμο

Καλή εμφάνιση (ξανά) από Ζήση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε… μπελάδες όσον αφορά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, μετά την ήττα του από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία, ένα αποτέλεσμα το οποίο ήρθε -και- με τη βοήθεια του Νίκου Ζήση που «μίλησε» στα κρίσιμα.

Ο Έλληνας γκαρντ με σημαντικό σουτ, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος μείωσε σε 69-71, για να «καθαρίσει» ο Στρέλνιεκς, 4” πριν από το τέλος. Πάνω απ’ όλα, όμως, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να «χτυπήσει» πάνω στις αδυναμίες του Ολυμπιακού, οι οποίες έγιναν φανερές λίγα 24ωρα πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Τι ήταν αυτό που έκανε εντύπωση; Ο τρόπος με τον οποίο έβρισκε λύσεις η ομάδα του Πειραιά, επιθετικά, Τρεις παίκτες «κουβάλησαν» την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Οι Πρίντεζης (19π.), Χάντερ (17π.) και Σαπνούλης (15π.). Από εκεί και πέρα το… χάος. Και αυτό το χάος γίνεται μεγαλύτερο με την απουσία του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι από τους λίγους παίκτες του ρόστερ των Πειραιωτών που μπορεί να απειλήσει σημαντικά μακριά από το καλάθι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βασίζει πολλά στους Σπανούλη-Πρίντεζη και Χάντερ, όμως είναι νομοτελειακό πως 3 παίκτες δεν μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι. Η ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της άμυνας, είναι ικανή να περιορίσει την δράση του Χάντερ, καθώς ο Μαυροειδής έχει όλα τα στοιχεία για να τον «ματσάρει». Παράλληλα, οι Κάρτερ και Μιλόσεβιτς μπορούν να «κλείσουν» τους διαδρόμους για Σπανούλη και Πρίντεζη, με την πιεστική άμυνά τους.

Έχοντας, λοιπόν, αυτούς ως βασικούς πυλώνες και τους υπόλοιπους (Χάκετ, Μάντζαρη, Παπανικολάου, Τζόνσον-Όντομ, Μιλουτίνοφ) σε ρόλο… κομπάρσου, η ΑΕΚ είναι ικανή να πετύχει την πολυπόθητη σπουδαία νίκη που επιθυμεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X