Πέντε αγωνιστικές που πάνε την ΑΕΚ ως φαβορί στα πλέι οφ

Ολοι μέσα για το Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κύπελλο είναι στην… αναμονή για να αρχίσει ξανά ή να παραμείνει με λουκέτο. Αυτό καθιστά τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League ως το μοναδικό ζητούμενο της ΑΕΚ για αυτή την χρονιά.

Με τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ προσέθεσε έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και αν ξεκινούσαν σήμερα θα είχε 3 βαθμούς, με τον ΠΑΟ στους 2 και ΠΑΟΚ – Πανιώνιο χωρίς βαθμό, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης «παλεύει» να μπει στην 5αδα.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της πέντε βατά παιχνίδια (Πανθρακικό εντός, Παναιτωλικός – Καλλονή εκτός, Πανιώνιος εντός, Λεβαδειακός εκτός) που μπορούν να τις φέρουν με μετριοπαθείς εκτιμήσεις 11-12 βαθμούς.

Την ίδια στιγμή, ο Πανιώνιος έχει να υποδεχθεί την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο και παίζει εκτός με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας έχει εκτός Ατρόμητο και Ηρακλή και στην Τρίπολη Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Βέροια.

Αυτό σημαίνει πως η διαφορά των 13 πόντων που υπάρχει τώρα με τον Πανιώνιο, και της δίνει τους τρεις βαθμούς, μπορεί να αυξηθεί και να δώσει ακόμα έναν πόντο στους «κιτρινόμαυρους». Επίσης, δεν αποκλείεται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να συνεχίσουν να χάνουν εύκολα βαθμούς, όπως έχουν κάνει πολλάκις μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ κάνουν μεν τις εκτιμήσεις τους, αλλά περιμένουν την εκδίκαση των εκκρεμών υποθέσεων για τα επεισόδια στο Περιστέρι και για ότι γράφτηκε για τον Κύρκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X