«Λίφτινγκ» την Δευτέρα με το… έτσι θέλω

Χωρίς γκολ έπειτα από ένα τρίμηνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσες αλλαγές μαζεμένες δεν θα ήθελε να κάνει ποτέ ο Γκουστάβο Πογιέτ, που σπανίως κάνει και λιγότερες στο αρχικό σχήμα. Ο Ουρουγουανός προπονητής όμως την Δευτέρα αναγκαστικά θα κάνει… λίφτινγκ στην 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο μιας και οι απουσίες φτάνουν στον αριθμό επτά.

Δεν μπορεί να υπολογίζει σε Βάργκας, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Ντίντακ λόγω τιμωρίας, είναι εκτός οι Σουκουλίνι και Μπακάκης λόγω τραυματισμού και ο επιβαρυμένος Γιόχανσον που «λαβώθηκε» την Τρίπολη.

Αυτό σημαίνει ότι και στις τρεις γραμμές θα έχουν αλλαγές. Στην άμυνα ο Γκάλο θα είναι δεξιά, ο Σοϊλέδης αριστερά με δύο εκ των Αρθο, Λαμπρόπουλου και Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο οι επιλογές είναι… τρεις για τρεις θέσεις. Σιμόες, Κορδέρο και Μάνταλος θα παίξουν στα χαφ, ενώ στην επίθεση οι Πλατέλλας και Αραβίδης είναι τα φαβορί για τα άκρα (αουτσάιντερ ο Μπουονανότε μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση με τον Αστέρα) με τον Πέκχαρτ σέντερ φορ στο 4-1-2-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X