Πανόπουλος: "Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ...fair"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Σκόντα Ξάνθης παρέθεσε συνέντευξη τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και στις αιτίες που έφτασε ως εδώ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το 40% είναι μία fair θέση. Είναι μία εξιλέωση για όσα έχουν γίνει. Η πρόταση της ΑΕΚ έχει μία θετική πλευρή. Θα πρότεινα σε ΑΕΚ και στους άλλους μεγάλους να ξανασκεφτούν το εξής. Στα μεγαλύτερα προηγμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα ως προς τα τηλεοπτικά έσοδα μοιράζεται ισομερώς στις ομάδες. Μετά τα πρώτα 3 – 4 χρόνια της Λίγκας οι 4 μεγάλοι σταμάτησαν να έχουν την επικοινωνία που είχαν. Είναι ένα fact. Ένα γεγονός αυτό. Με αποτέλεσμα να έχουμε την σημερινή κατάσταση”, τόνισε ο Χρήστος Πανόπουλος, ενώ επίσης αναφέρθηκε:

Στις δικές του κινήσεις:

“Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με κανέναν από τους 4 ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ. Το κάθετι πρέπει να είναι στο κατάλληλο τάιμινγκ. Έγινε μία άτυπη συνάντηση στην Λίγκα. Δεν νομίζω πως θα υπήρχε μία διαφορετική εξέλιξη απ’ αυτή που υπήρχε. Εγώ έχω επιλέξει πως πρέπει να συννενοηθώ με αυτούς τους 12 για το τι θέλουμε στο ποδόσφαιρο και μετά εν συνεχεία βλέποντας και τους 4 να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε. Εγώ πιστεύω πως θα συμφωνήσουμε. Με βρίζουν Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, ΠΑΟκτσήδες και ΑΕΚτσήδες. Πως είναι η Ξάνθη παράρτημα. Από τότε που ξεκίνησα εγώ η Ξάνθη δεν ήταν ποτέ το παράρτημα κανενός. Από κανέναν δεν δανείστηκε. Η Ξάνθη ήταν μόνη της μέχρι το τέλος”.

Στον Γιώργο Μποροβήλο:

“Φταίει και ο Μποροβολήλος αλλά δεν πρέπει να είναι το εξιλαστήριο θύμα. Εγώ εάν ήμουν στην θέση και μου έλεγαν οι μεγάλοι παραιτήσου και δεν σε πάμε. Εγώ θα έλεγα δεν με πάτε μία, δεν σας πάω δέκα και φεύγω. Είναι άδικο να λέμε πως είναι υπόδικος. Ποιός φταίει για το κατάντημα αυτό; Ποιός φταίει για την απαξίωση του ποδοσφαίρου; Ποιός φταίει για τα επεισόδια και τη βία που υπάρχει στα γήπεδα; Για όλα αυτά είναι ελάχιστες οι ευθύνες”.

Στη διακοπή του κυπέλλου:

“Θεωρώ πως έπρεπε να αναβληθούν οι αγώνες Κυπέλλου. Είναι must. Διαφωνώ με το 2ο σκέλος που είναι η διακοπή του Κυπέλλου. Θα μπορούσε ο κ. Κοντονής να έχει την βούληση να βρεθεί λύση. Να πήγαινε στην ΕΠΟ και να έκανε μία ύσταση προσπάθεια, γιατί δεν φταίει και το φίλαθλο κοινό. Τα επόμενα παιχνίδια μέχρι τον τελικό να γίνουν δίχως φιλάθλους και οι διαιτητές να είναι ξένοι. Καλοί ξένοι και όσο κοστίσουν. Εάν του απαντήσει η ΕΠΟ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε να το δει μετά αλλιώς. Γιατί να κόψω τον Ατρόμητο, που δεν μπορεί να είναι κάθε χρόνο στον τελικό; Δεν είναι δίκαιο. Αλλά δεν είναι δίκαιο και απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ακόμα και στον ΠΑΟΚ”.

Στον Γκιρτζίκη:

“Όλοι κρινόμαστε. Έτσι κρινόμαστε και εμείς και η ΕΠΟ. Ως προς τον απολογισμό δεν είναι τόσο θετικός όσο θα θέλαμε. Άρα θα πρέπει να βρούμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα που θα εκφράζει όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου. Βάλτε ετικέτα σε διαιτησία και εκλογές ΕΠΟ. Ως θέμα και θα ασχοληθεί ο κανένας”.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Τις προτάσεις που έχω θέλω να τις δω με τους 12 που έχουμε τον ίδιο πόνο. Νομίζω πως το πρωτάθλημα θα τελειώσει. Μένουν 5 αγωνιστικές. Μετά το ντέρμπι δεν νομίζω πως έχουμε κάτι επικίνδυνο. Εάν δεν τελειώσει θα είναι για λόγους εντυπωσιασμού. Εγώ ακούω το τι λέγεται (σ.σ. για στημένα ματς και άλλα). Εγώ λέω να στήσουμε από την αρχή το ποδόσφαιρο”.”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X