Τουρνουά για τον Παύλο Σωτηριάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε η ομάδα “Σάντος Πανοράματος”, η οποία συνεργάζεται με το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, με σκοπό να συνδράμει οικονομικά στη θεραπεία του 17χρονου αθλητή Παύλου Σωτηριάδη από τα Θερμά Σερρών. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωσης στην επίσημη σελίδα της στο facebook σημειώνεται:

“Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK χαιρετίζει την πρωτοβουλία της συνεργαζόμενης ομάδας ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ για τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου με την ονομασία «ΠΑΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ» το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ με τη συμμετοχή των ομάδων από τις ακαδημίες ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Άρης, Βέροιας, Δόξας Δράμας, “Ντίνος Κούης”, ΑΕ Φαλήρου και Μπέμπηδες 2000.

Τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν για τη θεραπεία του 17χρονου Παύλου Σωτηριάδη από τα Θερμά Σερρών ο οποίος θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Βοστόνη.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και στηρίζουν την προσπάθεια για θεραπεία του νεαρού αθλητή. Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζεται στην αφίσα που επισυνάπτεται”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X