Θεραπεία χωρίς... βιασύνη

Η νίκη αυτοπεποίθησης και το πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό άλλες συνθήκες ο Γκας Πογιέτ θα ξενυχτούσε με την αγωνία για την εξέλιξη του τραυματισμού του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ενώ ο ίδιος ο Σουηδός μέσος θα ήθελε να ξεπρηστεί αμέσως το πόδι του και να επιστρέψει στις προπονήσεις για να είναι πανέτοιμος για το επόμενο ματς. Όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Προφανώς και ο Γιόχανσον θέλει να ξεπεράσει γρήγορα το διάστρεμμα από το ματς με τον Αστέρα και προφανώς ο Πογέτ θέλει τον παίκτη του ξανά ετοιμοπόλεμο. Ωστόσο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βιασύνη, καθώς ο Ουρουγουανός έχει στο μυαλό του πως ο Σουηδός μέσος χρειάζεται ανάσες.

Η συμμετοχή του Γιόχανσον στο ματς της Δευτέρας με τον Πανθρακικό, έτσι κι αλλιώς δεν είναι δεδομένη. Χθες ο παίκτης έκανε μόνο θεραπεία και το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Όμως σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει καν βιασύνη προκειμένου ο Σουηδός να είναι άμεσα ετοιμοπόλεμος. Το παιχνίδι απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος, είναι και μια ευκαιρία να ξεκουραστεί ο Γιόχανσον. Επομένως δεν αποκλείεται ο Πογέτ έτσι κι αλλιώς να μην τον συμπεριλάβει στο αρχικό αγωνιστικό του πλάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X