«Προτεραιότητα του Αγγελόπουλου αποτελεί η ιστορία της ΑΕΚ»

"Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Νικολάου μίλησε στο ράδιο Alpha 98,9 με αφορμή την είδηση σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει ταινία ο άθλος της Βασίλισσας το 1968 και επεσήμανε πως προτεραιότητα του Μάκη Αγγελόπουλου είναι η ιστορία της ΑΕΚ και πώς αυτή θα προβληθεί.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ είπε για το ενδεχόμενο να γίνει ταινία ο άθλος του ’68: «Η αλήθεια είναι πως αφού διέρρευσε πως υπάρχει μια σκέψη από τον κύριο Αγγελόπουλο για να γίνει κάτι. Αυτό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ οι συμβολισμοί και οι αξίες αποτελούν προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε ώστε να γίνει κάτι κινηματογραφικό για την ιστορία της ΑΕΚ. Εάν θα γίνει ντοκιμαντέρ, εάν θα αξιοποιηθεί αλλιώς, θα δούμε. Είναι όλα υπό σκέψη. Έχουν γίνει κάποιες επαφές, με ανθρώπους που γνωρίζουν και θα φανούν στην πορεία. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Θα αποτελέσει γιορτή για εμάς ο αγώνας, εάν κερδίσουμε. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πολύ ψηλοί. Σε ντέρμπι δεν έχουμε πάρει νίκες ακόμα. Από εκεί και πέρα θα δούμε στην πορεία. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως και την ομάδα προστατεύει και όλα θα πάνε καλά. Θα υπάρξουν και τα απαραίτητα μέτρα. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο κόσμος, που έχει στηρίξει την προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα»

Επιπλέον, αποκάλυψε πως θα γίνει εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Βασίλισσας σε ευρωπαϊκό Final Four, η οποία ήταν και η πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Final Four. «Παράλληλα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα γίνει μια εκδήλωση για την συμπλήρωση των 50 ετών από την πρώτη παρουσία της ΑΕΚ σε Final Four ευρωπαϊκό γιατί η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ’68, είναι το ’66 είναι και το ’57».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X