«Μπερδεύουν τους εφιάλτες τους, με όνειρα θερινής νυκτός»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι φανερό για όποιον παρακολουθεί τις εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, πως στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πανικό έπειτα από την παρουσία του Μελισσανίδη και την επίδειξη δύναμης στη Λίγκα. Στην προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να στρέψουν αλλού την προσοχή, εμφάνισαν συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Σαββίδη και τον Θωμά Μητρόπουλο σε κεντρικό ξενοδοχείο πριν τη συνεδρίαση της Λίγκας.
Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. «Προφανώς έχουν μπερδέψει τους εφιάλτες τους με όνειρα θερινής νυκτός», ήταν το σχόλιο της ΑΕΚ αναφορικά με τα σενάρια περί συνάντησης Μελισσανίδη – Θωμά Μητρόπουλου. Από την ΑΕΚ ξεκαθαριζόταν πως δεν υπήρξε καμία τέτοια συνάντηση παρουσία του Μελισσανίδη.
Αντίθετα, είναι γεγονός πως ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Σαββίδη πριν τη συνάντηση στη Λίγκα. Αλλά αυτό προφανώς και δεν είναι μεμπτό. Είναι ξεκάθαρο πως ο «τίγρης» έχει επαφή και συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεννόηση και για θέματα που αφορούν την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X