Ο Κωνσταντίνου για τη συνεδρίαση της Λίγκας

Στιγμές από την κλήρωση του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Arena Fm για τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε.

Ο κύριος Σπανός τοποθετήθηκε για να ξαναγίνει το κύπελλο. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει.

Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος από αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ.  Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης.

Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος που είναι υπόδικος ο κύριος Μποροβήλος να τρέξει αυτά τα θέματα.
Το βασικότερο είναι η ΕΠΟ με όλα αυτά, έχει καμία διάθεση να έρθει και να τοποθετηθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι. Η ΕΠΟ λέει ότι εμείς τον Οκτώβριο θα πάρουμε πάλι τις εκλογές».

Οσο για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Μεγαλύτερο ρόλο στα ντέρμπι παίζει η ψυχολογία και ποιος το θέλει περισσότερο. Η προετοιμασία ψυχολογικά. Είναι παιχνίδι γοήτρου αυτά. Εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη για να νικήσουμε. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές μέσα εκεί.  Δε φοβόμαστε τίποτα. Τα επεισόδια δε μας απασχολούν. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X