Πρησμένο πόδι και κούραση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε σχεδόν ένα τρίμηνο, που έκανε στο γήπεδο πράγματα και θαύματα. Σε νέο ρόλο στη μεσαία γραμμή, με πατήματα στην αντίπαλη περιοχή και με γκολ, αλλά κυρίως με εξαιρετικά παιχνίδια. Όμως όλο αυτό έβαλε στα πόδια του Γιάκομπ Γιόχανσον, εκτός από μετοχές στα ύψη στο (ευρωπαϊκό) ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μεγάλη κούραση. Άλλωστε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ΑΕΚ, που έχει ξεκινήσει βασικός σ’ όλα τα ματς πρωταθλήματος. Ήδη από το ματς με το Ηρακλή πριν από δυο εβδομάδες, ο Σουηδός μέσος είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια κόπωσης.

Και στην Τρίπολη ήρθε και ο τραυματισμός στο πόδι. Η πρώτη εικόνα που έχει το ιατρικό τιμ, είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Εξάλλου ο Γιόχανσον, παρότι κτύπησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και παρόλο που χρειάστηκε να του δέσουν το πόδι, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να συνεχίσει το ματς. Και βγήκε μόνο όταν πονούσε πολύ και δεν μπορούσε να πατήσει καλά. Κυρίως διότι το πόδι του είχε γίνει… τούμπανο από το πρήξιμο. Αυτό το πρήξιμο, κρατά και το ιατρικό τιμ επιφυλακτικό ως προς την οριστική διαπίστωση πως το διάστρεμμα του Γιόχανσον είναι ελαφρύ. Περιμένουν πρώτα να ξεπρηστεί το πόδι και μετά να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα. Άλλωστε ακόμα και στο ελαφρύ διάστρεμμα, αν δεν υποχωρήσει το πρήξιμο, ο Σουηδός δεν θα μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Βεβαίως ίσως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να πάρει ανάσες ο Γιόχανσον. Έστω και αν υπάρχει λειψανδρία στη μεσαία γραμμή, έστω και αν στο ματς με τον Πανθρακικό θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας και ο Μπαρμπόσα και ο Βάργκας. Ένα παιχνίδι απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστεί ο Σουηδός μέσος, που δύσκολα θα ξαναπροκύψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X