Η κόκκινη κυβίστηση μετά εορτής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήγαν με ό,τι καλύτερο διέθεταν, καθώς από τη στιγμή που ο Μαρινάκης είχε δεχθεί ξεκάθαρες συμβουλές από νομικούς του να μην τολμήσει καν να εμφανιστεί (καθώς θα παραβίαζε όρους της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο). Ο φασαριόζος Σάββας, ο ήρεμος Γιαννίκος με τη γνώση ρώσικων, το βαρύ πυροβολικό Καραπαπάς. Οσο και αν προσπάθησαν να φυτιλιάσουν τη συνεδρίαση, βρέθηκαν στα σχοινιά και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ενώ η πρόταση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη, από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ούτε θετική, ούτε αρνητική τοποθέτηση.
Μια ουδετερότητα, μια στάση διφορούμενη που έκανε τον Μποροβήλο να πει δημόσια μετά το τέλος της συνεδρίασης, πως ο Ολυμπιακός θα μετάσχει κανονικά στην επιτροπή που θα έχει επαφές με τον Κοντονή και την ΕΠΟ για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, τη διαιτησία, αλλά και την επαναφορά του κυπέλλου. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός βρισκόταν προ τετελεσμένου και θα αποδεχόταν πως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ, η ΚΕΔ και όλο το σύστημα.
Στην πορεία, αποχωρώντας από τη Λίγκα και παίρνοντας προφανώς εντολές από τον Μαρινάκη και όσους κατάλαβαν σε τι μπελάδες έμπαιναν, έτρεξαν και τα μάζεψαν. Εστελναν νον πέιπερ που έδειχναν την άτεγκτη στάση του Ολυμπιακού, επιχειρούσαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και κατέληγαν με ολοκλήρωση της κυβίστησης και επισήμανση πως δεν πρόκειται ποτέ να συμμετάσχουν στην επιτροπή! Αλλά πλέον ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X