"Παλτό" του Ολυμπιακού για Λυών με 6 εκατομμύρια!

Δεν γίνεται να παίζει μόνιμα σε όλα τα παιχνίδια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ που αποτελείται από πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Είναι επόμενο, λοιπόν, αρκετοί παίκτες να μη χωράνε στα πλάνα του προπονητή και να παραχωρούνται σε άλλες ομάδες, προκειμένου να πάρουν εκεί τις ευκαιρίες τους. Κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, βέβαια, φεύγουν από το σύλλογο επειδή δεν κατάφεραν να αποδείξουν την αξία τους όσο καιρό έμειναν στους πρωταθλητές.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στην Κρουζ Αζούλ δανεικός γιατί δεν ικανοποίησε όποτε χρησιμοποιήθηκε την περυσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα. Το φοβερό είναι ότι ο 24χρονος φορ παρουσιάζεται πλέον μεταμορφωμένος και παίζει μεγάλη μπάλα στην ομάδα του. Μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 8 ματς μέσα στο 2016, εντυπωσιακή συγκομιδή για τα δεδομένα του παίκτη που γνωρίσαμε στην Ελλάδα. Μάλιστα, οι επιδόσεις του διεθνή Παραγουανού δεν περνάνε απαρατήρητες από τις καλές ομάδες της Ευρώπης.
Δείτε τη συνέχεια με ένα κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X