Το "μήνυμα" του Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ακόμα ο Γκας Πογιέτ να μην θέλει, τουλάχιστον δημοσίως, να μπει σε διαδικασία συζήτησης σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ. Όμως από την άλλη μεριά, είναι πολλές οι φορές που στέλνει έμμεσα, πλην σαφή “μηνύματα”, για το πως έχει στο μυαλό του την ομάδα για τη νέα σεζόν. Έχει δηλώσει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πως θα ήθελε ποιοτικούς παίκτες και έχει ξεκαθαρίσει πως με το υλικό που έχει τώρα, δύσκολα θα μπορεί να παίξει το “αγαπημένο” του 4-4-2. Ενώ χθες μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο δημιουργικό κομμάτι, ήταν σαφής. “Οι περισσότεροι προπονητές αυτό το πρόβλημα το λύνουν με μεταγραφές” τόνισε ο Πογιέτ, παραπέμποντας προφανώς στο πλάνο που έχει για το καλόκαιρι, σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα.

Είναι δεδομένο πως ο Ουρουγουανός, αν τελικα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, θα ζητήσει αλλαγές και μάλιστα συγκεκριμένες. Άλλωστε το φετινό ρόστερ, δεν το έφτιαξε άλλα το παρέλαβε. Και αυτό είχε επισημάνει, μετά το ματς με τον Ατρόμητο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Μπουονανότε. Ο Πογιέτ έχει μπει στην διαδικασία να σκεφτεί τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ. Και πλέον όλα και πιο συχνά, στέλνει μηνύματα ακόμα και δημοσίως, σχετικά με τις επιθυμίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X