Ο πάγκος θα δώσει τη λύση

Μαζεύει τα... κομμάτια της και προχωράει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται και σταδιακά μπαίνει στην τελική ευθεία της. Στόχος όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι η καλή εμφάνιση, αλλά και η νίκη που θα «φτιάξει» τον κόσμο ενόψει συνέχειας. Μια νίκη σε ντέρμπι, άλλωστε, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες πάντα.

Για το λόγο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει τους παίκτες του στο 100% σε συγκέντρωση, αλλά και αγωνιστική ετοιμότητα, γνωρίζοντας πως έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκα και έχει… τριβή σε δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζει δε, πως για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει, πέραν των βασικών, να έχουν ενετγή συμμετοχή και οι αναπληρωματικοί του συνόλου.

Έτσι, το «ξανθό σκυλί» θέλει να πάρει το 100% και από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Παίκτες όπως ο Παπαντωνίου, ο Καλαμπόκης, ο Σαρικόπουλος, με τις απουσίες που υπάρχουν αναμένεται να έχουν αυξημένα καθήκοντα, με τον Ζντοβτς να περιμένει να δει πράγματα από εκείνους εντός παρκέ.

Άλλωστε, σε παιχνίδια σαν κι αυτό κόντρα στην ομάδα του Πειραιά δεν υπάρχει παίκτης να… περισσεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X