«Θέλουμε το Champions League για να δυναμώσουμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στόχος της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν είναι η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Από τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί ο στόχος του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι στόχος μας είναι το κύπελλο και η 2η θέση. Το κύπελλο δυστυχώς, για σωστούς λόγους για μένα δεν θα πραγματοποιηθεί. Τώρα πάμε για τη 2η θέση αφού είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League για να ανέβει η ομάδα ξανά επίπεδο και του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Γι αυτό ελπίζουμε να αυξηθεί η διαφορά ως το τέλος αφού δεν έχουμε τόσο δύσκολο πρόγραμμα όσο οι αντίπαλοι μας αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να δημιουργούμε φάσεις, να πετυχαίνουμε γκολ και να παίρνουμε νίκες».

Οσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, ο στόπερ της ΑΕΚ ανέφερε: «Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου εκτός από 1-2 λάθη που κάναμε εμείς αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν κι έτσι δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή θέλει να μπει στην πεντάδα και να μπει στα πλει οφ. Γι αυτό έπαιξε με σκοπιμότητα και είχε πιο παθητικό ρόλο από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι, να δημιουργήσουμε φάσεις αλλά δεν μας βγήκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X