Κορδέρο: «Να πάμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική του ευθεία έχει μπει η κανονική περίοδος της Super League και στην ΑΕΚ στοχεύουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τις άλλες ομάδες των πλέι οφ.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο μιλώντας στη NOVA τόνισε για την επιστροφή του ως βασικός «Το σημαντικό είναι ότι έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Τώρα θέλω να αποκτήσω ρυθμό γιατί είναι αυτό που μου λείπει. Αισθάνομαι καλά και στις δυο θέσεις. Και μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς και πιο μπροστά. Μπορώ να αποδώσω και στις δυο θέσεις. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος τραυματισμός αυτός που είχα.».

Για τον αγώνα της Τρίπολης και τον στόχο στα πλέι οφ είπε «Το πλέον σημαντικό εκτός έδρας είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ. Έχουμε βέβαια ένα πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε εκτός έδρας και πρέπει να το βελτιώσουμε στα επόμενα ματς. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τη διαφορά και να την αυξήσουμε κι άλλο από τον Παναθηναϊκό. Στα επόμενα ματς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάφορα στα πλέι οφ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X