Ο Μπουτάρης στο πλευρό του Σαββίδη

Ο Μπουτάρης στο πλευρό του Σαββίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε «κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη» τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο και υπερασπίστηκε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον FM100, κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση «Ρωσοπόντιος εξολοθρευτής», που χρησιμοποίησε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρώην Υπουργός, Ανδρέα Ανδριανόπουλος. «Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας, ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος, που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπαδών, ρίχνει λάδι στην φωτιά», υποστήριξε στο ξεκίνημα της αναφοράς του στη διαμάχη που ξέσπασε αναφορικά με την καταγωγή του Ιβάν Σαββίδη.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση του κ. Ανδιανόπουλου. «Είναι απαράδεκτο. Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι’ αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα. Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο. Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό με νομοθετικές πράξεις χρέη και έρχεται αυτός ο άνθρωπος που είναι Έλληνας, Έλληνας και το εννοώ να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω…», δήλωσε.
Μάλιστα στο τέλος της συζήτησης ο κ. Μπουτάρης, αναφέρθηκε και στην προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην πόλη της Θεσσαλονίκης: «Είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη, άσχετα από τις ομάδες, πήρε με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα το Μακεδονία Παλλάς, το λειτουργεί σωστά και έχω εικόνα τι έχει στο νου του, ξέρω τι θέλει να κάνει. Ότι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X