Τα ξεχνάει όλα και κερδίζει (19:30, LIVE WEB RADIO, ENWSI.GR)

Ψυχίατρε, ποιος θα τη σταματήσει;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΠΟΛΗ:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Μόνο ίδια με τις προηγούμενες δεν ήταν η εβδομάδα που πέρασε. Η διακοπή του Κυπέλλου έφερε άσχημα συναισθήματα στην ομάδα. Βασικά αυτό της αδικίας μια και μόνο η ΑΕΚ δεν φταίει για αυτό που έγινε και το οποίο στέρησε τη δυνατότητα από το κλαμπ να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο από το 2011.

Το σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη, λοιπόν, είναι crash test. Για το πως θα αντιδράσει η ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν. Και απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο τον Μάκη Χάβο.

Ο Πογιέτ ενδέχεται να κατεβάσει την ομάδα σε 4-4-2 χωρίς να αποκλείεται και το 4-3-3. Αυτοί που θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι είναι οι Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Αρθο, Σιμόες, Κορδέρο, Βάργκας, Μπαρμπόσα Αραβίδης και στην κορυφή ένας εκ των Πέκχαρτ, Τζεμπούρ.

Το θέμα είναι ότι όποιοι και να παίξουν η ΑΕΚ ακόμα και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα πρέπει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να αυξήσει τη διαφορά εν όψει πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ διατηρώντας την στους 7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X