Ευρωπαϊκό ξεκαθάρισμα

Ευρωπαϊκό ξεκαθάρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν τελειώνει, το πλασάρισμα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν ξεκινά και υπάρχει μεγάλη αγωνία για το πότε ξεκινά η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ. «Επειδή γίνεται πολύ κουβέντα για το πόσο νωρίς ή το πόσο αργά θα ξεκινήσουν οι ομάδες μας εφέτος στην Ευρώπη (ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν στο πρωτάθλημα) είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι βάσει του access list της UEFA για τη 13η χώρα (από αυτή τη θέση θα μετάσχει η Ελλάδα τη σεζόν 2016-17) οι τέσσερις στους πέντε εκπροσώπους μας θα μπουν στα προκριματικά των δύο κυπέλλων την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και θα παίξουν στις 26, 27 και 28 Ιουλίου!
Τρίτη και Τετάρτη (26 και 27) θα παίξουν ο πρωταθλητής και ο πρώτος των πλέι οφ που θα πάρει το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Champions League και Πέμπτη 28 Ιουλίου στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού του Europa League θα παίξουν ο δεύτερος και ο τρίτος των πλέι οφ. Μόνο η τελευταία ομάδα των πλέι οφ θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα την Πέμπτη 14 Ιουλίου στον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να ευνοηθεί ο πρωταθλητής με διπλή προϋπόθεση (οι εφετινοί κάτοχοι Champions και Europa League να είναι ομάδες με απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League από τα πρωταθλήματα των χωρών τους) και να πάει απευθείας στους ομίλους του Champions League ή ο δεύτερος των πλέι οφ (μετά τη ματαίωση του κυπέλλου είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο του κυπελλούχου) αν ο εφετινός κάτοχος του Europa είναι ομάδα που από το πρωτάθλημα της χώρας της θα έχει εισιτήριο απευθείας για τους ομίλους του Europa, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πάει απευθείας χωρίς προκριματικά στους ομίλους του Europa.
Aκόμα και στο καλύτερο για την Ελλάδα σενάριο μία ομάδα της μπορεί να βρεθεί απευθείας στους ομίλους (ή στο Champions ή στο Europa League), τρεις ομάδες θα κληθούν να παίξουν δύο προκριματικούς μέχρι τους ομίλους και η τελευταία ομάδα των πλέι οφ θα παίξει τρεις προκριματικούς μέχρι τους ομίλους του Europa. Να διευκρινίσουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εκπρόσωπός μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα ευρωπαϊκή σεζόν που θα παίξει έναν προκριματικό! Είτε απευθείας στους ομίλους (υπό προϋποθέσεις για πρωταθλητή ή για τον δεύτερο των πλέι οφ) ή ξεκίνημα στα τέλη Ιουλίου με δύο προκριματικούς», ήταν η διευκρίνιση του Ανδρέα Δημάτου, που ξέρει καλά τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X