Η συμμαχία βγάζει υγεία, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει με τις υπάρχουσες συνθήκες, θαρρώ πως δεν περιμένατε εμένα να σας το πω. Ακόμα και ο πιο αδαής σ’ αυτή τη χώρα, που ελάχιστα έχει ασχοληθεί με τον χώρο του αθλητισμού, μπορεί να κατανοήσει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στη δική μου σκέψη τα πάντα εξαρτώνται από το γεγονός ότι δεν τηρούνται οι νόμοι. Τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός.

Πολλές φορές μάλιστα επικρατεί η λογική της επιλεκτικής τήρησης των κανονισμών, αλλά και των νόμων κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Στα γήπεδα δεν τιμωρείται ο διαιτητής που υποπίπτει σε επαναλαμβανόμενα σοβαρά λάθη κι από την άλλη σπάνια επιβραβεύεται ο σωστός. Οι πειθαρχικές επιτροπές τυγχάνει (;) να λαμβάνουν διαφορετικές αποφάσεις για πανομοιότυπες υποθέσεις. Υπάρχει τιμωρία με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά κι αυτό δε συμβαίνει μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά κι εκτός.

Στο πλαίσιο αυτό δείχνουν αποφασισμένοι να συμμαχήσουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός (ενδεχομένως κι άλλες ομάδες), προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή στο ποδόσφαιρο. H πρώτη “εύκολη” σκέψη που μπορεί να γίνει είναι ότι κινούνται με τον τρόπο αυτό επειδή θέλουν να είναι οι επόμενοι που θα κάνουν …κουμάντο. Μα πως είναι δυνατόν τρεις ομάδες με ίδιους (υψηλούς) στόχους να πιστεύουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Αν όντως έχουν τέτοιο στόχο, τότε αργά ή γρήγορα αυτή η σύμπραξη θα αποτύχει, αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συγκρουστούν μεταξύ τους και το ποδόσφαιρο θα έχει δεχθεί ένα ακόμα χτύπημα. Δεν μπορώ να πιστέψω όμως ότι οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν ή δεν το περιμένουν. Για μένα αυτή η συμμαχία των τριών αρχικά βγάζει υγεία, αλλά θα φέρει αποτέλεσμα μόνο αν δούμε ένα καθαρό πρωτάθλημα με ισονομία για όλους. Λάθη θα γίνουν. Πάντα γινόντουσαν και πάντα θα γίνονται αφού τις αποφάσεις τις λαμβάνουν άνθρωποι. Το θέμα είναι τα λάθη να είναι όντως ανθρώπινα και το πιο βασικό απ’ όλα: Να τηρούνται οι νόμοι σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X