Μίνι σκάνδαλο με Βάργκας

Δε θα του ...κόψει και τη μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ποδόσφαιρο της Βενεζουέλας, ο Ρόναλντ Βάργκας δεν είναι απλώς ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ξένο πρωτάθλημα. Και επομένως η μη κλήση του στην εθνική ομάδα, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ειδικά από την στιγμή που όλο το προηγούμενο διάστημα, στον Τύπο της Βενεζουέλας “έπαιζαν” σε πρωτοσέλιδα τα κατορθώματα του Βάργκας στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ. Είναι προφανές πως ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης “πληρώνει” την ιστορία που έγιναν στις αρχές του Δεκέμβρη. Ωστόσο το παράδοξο είναι πως κάποιοι άλλοι διεθνείς Βενεζουελάνοι, όπως ο Τόμας Ρινκόν ή ο Σάλομον Ροντόν, που επίσης είχαν βάλει την υπογραφή τους σ’ εκείνο το κείμενο εναντίον της ομοσπονδίας αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού, βρίσκονται κανονικά μέσα στις κλήσεις του Σανβινσέντε. Κάτι που επισημαίνουν δημοσιεύματα στη Βενεζουέλα.

Το σίγουρο είναι πως έχει προκληθεί θόρυβος από το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην εθνική ο Βάργκας. Κυρίως διότι αυτή την στιγμή είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος Βενεζουελάνος. Και η υπόθεση έχει ήδη αρχίσει να παίρνει διαστάσεις μίνι σκανδάλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X