Ρουμελιώτης: "Δώσαμε τα μέγιστα αλλά δεν τα καταφέραμε"

Ρουμελιώτης: "Δώσαμε τα μέγιστα αλλά δεν τα καταφέραμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας στον δρόμο μέχρι τον τελικό, δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης μετά τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε, ότι η ομάδα έδωσε τα πάντα για να πάρει τον τίτλο και παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Το μεγάλο μας όπλο, το σερβίς, δεν πήγε καθόλου καλά από την αρχή και δεν μπορέσαμε να δυσκολέψουμε καθόλου τον Ολυμπιακό. Εκμεταλλεύτηκε την δύναμή του στο φιλέ, δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και ήταν ο βασικός λόγος της σημερινής ήττας. Δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, παρά την προσπάθεια που κάναμε, δίνοντας ότι μπορούσαμε για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε το κύπελλο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X