Την ιστορία τη γράφουν… τα κορίτσια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει κατακτήσει Πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει Σούπερ Καπ. Ποτέ στην ιστορία της όμως Κύπελλο Ελλάδος. Και σήμερα (18:30, ΕΡΤ2, LIVE enwsi.gr) η ΑΕΚ, τα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Απέναντι στον Ολυμπιακό η Ενωση θα προσπαθήσει να κάνει το… θαύμα, να κερδίσει και να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό, με τις ερυθρόλευκες να έχουν κερδίσει τόσο το 2011 στην Σάμο όσο και το 2013 στην Σαντορίνη.

Όμως, ο Μανώλης Ρουμελιώτης παρά τα… χίλια προβλήματα που αντιμετώπισε και φέτος το τμήμα που για ακόμη μια χρονιά δεν έχει ξένες και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα (ο λόγος που αποχώρησε η Καββαθά), θα επιχειρήσει να… αιφνιδιάσει και να «χτυπήσει» τον ΟΣΦΠ στα αδύνατα σημεία του.

Η ΑΕΚ χθες για 2 σετ… προπονήθηκε καλά και για ακόμη 2 κατάφερε να δείξει την αξία της. Αντιθέτως ο ΟΣΦΠ έπαιξε 5 απαιτητικά σετ με τον ΠΑΟ να τον ανταγωνίζεται, αλλά στο… φινάλε μίλησε το μπλοκ για την ομάδα του Πειραιά.

Ετσι, σήμερα η ΑΕΚ θα παίξει τα… ρέστα της για να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, αλλά σε ένα ματς οι «κιτρινόμαυρες» θα καταθέσουν ψυχή και σώμα για να… γράψουν ιστορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X