Η ζωή συνεχίζεται με το πλάνο για τον Αστέρα

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Γκας Πογιέτ το πιο δίκαιο θα ήταν, από την στιγμή που η Πολιτεία αποφάσισε να πάρει σκληρές αποφάσεις, να είχε διακοπεί μαζί με το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Το τόνισε και δημοσίως. Όμως από το χέρι του Ουρουγουανού τεχνικού δεν περνούν οι αποφάσεις έτσι κι αλλιώς. Για τον Πογιέτ η (ποδοσφαιρική) ζωή συνεχίζεται. Και πλέον προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Ήδη από χθες ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, με τον τρόπο που λειτούργησε στην προπόνηση, πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το ματς της Δευτέρας.

Ήδη άλλωστε, ο Πογιέτ έχει αρχίσει να φτιάχνει το αγωνιστικό του πλάνο. Ο Ουρουγουανός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μάνταλο. Όμως το σημαντικό είναι πως ο Μιγκέλ Κορδέρο βάζει όλο και περισσότερες δυνατές προπονήσεις στα πόδια του. Το ερώτημα είνα, αν ο Ισπανός μέσος θα προλάβει να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού της Δευτέρας. Προφανώς η απάντηση δύσκολα μπορεί να δοθεί πριν από την αυριανή τελευταία προπόνηση. Ωστόσο ο Πογιέτ ήδη το σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Κορδέρο. Αρκεί να είναι 100% έτοιμος και να μην εμπεριέχει ρίσκο μια τέτοια απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X