Ρουμελιώτης: "Και τη ψυχή μας για τον τίτλο"

Ρουμελιώτης: "Και τη ψυχή μας για τον τίτλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού απέναντι στην Ηλιούπολη, αναφέρθηκε στην πολύ καλή απόδοση στα δύο τελευταία σετ και τόνισε ότι ομάδα παρά τα σημαντικά προβλήματα, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, εκεί που θα δώσει όσα ψυχικά αποθέματα έχει για να κατακτήσει τον τίτλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε κάποια λάθη που στις λεπτομέρειες μας στοίχησαν την κατάκτηση του δευτέρου σετ αλλά παίξαμε πολύ καλά στα δυο τελευταία σετ. Είμαστε χαρούμενοι που σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και πάμε για να παίξουμε ελεύθερα διεκδικώντας τις πιθανότητές μας. Υπήρχε άγχος από την αρχή του ματς και πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ηλιούπολη. Ξέρουμε ότι στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια αλλά εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε την έκπληξη. Την ΑΕΚ την ταλαιπωρούν σημαντικά προβλήματα και αυτή η πρόκριση στον τελικό είναι κάτι που μπορεί να χαρίσει χαμόγελα».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Δυο σετ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά μας κόστισε ο τρόπος που χάσαμε το πρώτο σετ ενώ στη συνέχεια δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί φτάσαμε ως εδώ και θα θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αφού θεωρήσαμε ότι είχαμε ευνοϊκή κλήρωση αλλά μετά το δεύτερο σετ κατέβηκαν οι διακόπτες. Η εμπειρία αυτή είναι μεγάλη για εμάς και είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X