Κωνσταντινίδου: "Να δώσουμε το 100% για τον τίτλο"

Κωνσταντινίδου: "Να δώσουμε το 100% για τον τίτλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου σε δηλώσεις της μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στην Ηλιούπολη τόνισε την αποφασιστικότητα της “Ένωσης” στα δύο τελευταία σετ και έδωσε συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες της για αυτά που κατάφεραν αυτή τη δύσκολη χρονιά. Η κεντρική της “Ένωσης” τόνισε επίσης, πως αν η ομάδα δώσει το 100% έχει ελπίδες για κάτι καλό στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Πιστεύω ότι το μπλοκ ήταν το όπλο μας τα δύο τελευταία σετ. Μόλις είδαμε ότι μας πίεσε η Ηλιούπολη και τα βρήκαμε σκούρα, πατήσαμε γκάζι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό που καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και να δώσουμε το 100% αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τον τίτλο”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X