Μπαρόχα: «Προτεραιότητα μου να ανανεώσω με την ΑΕΚ»

Ο Μπαρόχα ήταν όντως έτοιμος για ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «11 Titular» του ραδιοφώνου «Union Radio» της Βενεζουέλας μίλησε ο Αλάιν Μπαρόχα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το προσεχές καλοκαίρι προτεραιότητα του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Ο τραυματισμός ήταν κάτι δύσκολο, αλλά Δόξα τω Θεό πέρασε. Είμαι καλά τώρα και επιστρέφω σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Ευχαριστώ το επιτελείο που με βοήθησε, καθώς πλέον έχω επανέλθει πλήρως».

Για το πώς τον έχει υποδεχθεί η ΑΕΚ: «Εξαιρετικά, τόσο εμένα, όσο και τον Βάργκας».

Για τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες ζουν το ποδόσφαιρο: «Εδώ το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Αυτό είναι ένα συν, καθώς τα γεμάτα γήπεδα σου δίνουν έξτρα κίνητρο».

Για το πώς μπαίνει η ομάδα του στο γήπεδο: «Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα έχουμε κίνητρο και διάθεση για να δώσουμε τα πάντα».

Για τον ίδιο: «Προσπαθώ να ζω τη στιγμή και να πηγαίνω βήμα-βήμα. Δεν υπάρχει ταβάνι και πάντα θέλω περισσότερα, αλλά με ηρεμία…».

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Οι τερματοφύλακες πάντα πρέπει να “μιλούν” πολύ στο γήπεδο. Οι λεπτομέρειες τους κάνουν καλύτερους».

Για την παρουσία του Βάργκας στην ομάδα: «Η συνύπαρξη με τον Βάργκας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Με έχει υποστηρίξει πολύ».

Για την ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Η προτεραιότητά μου είναι να ανανεώσω και να μείνω εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X