ΠΑΟΚ: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

«Ο Μπερμπάτοφ θέλω να μείνει και θα μείνει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ και την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας. Ποια είναι η θέση του “Δικεφάλου”.

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει κάθε δραστηριότητα και παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, ο ο ισχυρός άνδρας του “Δικεφάλου” επικοινώνησε με τον Λούμπος Μίχελ και του εξέφρασε την συμφωνία του με τις αποφάσεις του συμβουλίου. Ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες για να αιτηθεί ο ΠΑΟΚ να ” παγώσουν” όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες (ακόμη και το πρωτάθλημα) μέχρι να απαντηθούν επίσημα τα αιτήματά της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά, ο Σαββίδης θέλει την αναβολή των αγώνων πρωταθλήματος, μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει απάντηση στα αιτήματά του για παραίτηση του Γκιρτζίκη και όλων όσοι διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και την ενεργοποίηση ξένων διαιτητών τη νέα σεζόν.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X