«Μεγαλύτερες επιτυχίες με την ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο αθλητές της ΑΕΚ, Νίκος Σάκης και Γιώργος Τάσσης μίλησαν στην «Ώρα των Σπορ» για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Δύο σημαντικές επιτυχίες πέτυχε η ομάδα στίβου της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Μαρκόπουλο. Οι δύο αθλητές της, Νίκος Σάκης και Γιώργος Τάσσης κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες των Παίδων και Εφήβων αντίστοιχα, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούν το μέλλον του «Δικεφάλου» στον στίβο. Ο Σάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 4χλμ Παίδων ενώ ο Τάσσης ήταν πρώτος στα 6χλμ Εφήβων.

Οι «κιτρινόμαυροι» σπρίντερ μίλησαν στην «Ώρα» για την επιτυχία τους αλλά και τους επόμενους μεγάλους στόχους τους. Ο Νίκος Σάκης αρχικά αναφερόμενος στην παρουσία του στο πρωτάθλημα ανωμάλου σχολίασε: «Είμαι ικανοποιημένος για την επίδοση μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου Παρόλο το ατύχημα στην αρχή δεν τα παράτησα και συνέχισα τον αγώνα. Η πρώτη θέση είναι μια ικανοποίηση για μένα και τον προπονητή μου, Γιώργο Παπαβασιλείου που καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η αγάπη μου για τον στίβο και η θέληση για διάκριση» ενώ αναφορικά με τον επόμενο μεγάλο στόχο του τόνισε: «Στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων το καλοκαίρι αλλά και το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τυφλίδα
Επίσης θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον προπονητή μου, Γιώργο Παπαβασιλείου στον οποίο οφείλω παρά πολλά».

Τάσσης: “Πίστη για τη συνέχεια”

Από την μεριά του ο Γιώργος Τάσσης σχολίασε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την επίδοση και την προσπάθεια μου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Βέβαια πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω καλύτερους χρόνους τους οποίους θα «κυνηγήσω» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ακολουθεί ως μέλος της εθνικής ομάδας. Σίγουρα μου δίνει χαρά και πίστη για τη συνέχεια η πρωτιά αλλά ο βασικός μου στόχος είναι να πετύχω καλές επιδόσεις στο αγώνισμα των 5.000μ στο στίβο. Κίνητρο αποτελεί η αγάπη που έχω για αυτό που κάνω αλλά δύναμη που δίνει και η συναθλήτρια μου, Τίνα Κεφαλά με τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες που έχει. Κύριος στόχος αποτελεί η συνεχής βελτίωση μου πράγμα το οποίο είναι στο χέρι μου να επιτευχθεί καθώς ο προπονητής μου, Δημήτρης Θεοδωρίδης τον οποίον θέλω να ευχαριστήσω με καθοδηγεί βήμα –βήμα προς την σωστή εξέλιξη. Σίγουρα μεγάλο όνειρο είναι η συμμετοχή στο μέλλον σε μια μεγάλη διοργάνωση στο στίβο αλλά και μια καλή σταδιοδρομία στο τμήμα μάρκετινγκ της Ασσοε όπου σπουδάζω. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σταματιάδη και την ΑΕΚ για την στήριξη τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X