Θέλει τον Σιμόες η Μάλαγα

Σιμόες: «Σημαντικότερο απ’ όλα η νίκη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάλαγα φέρεται να ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, τον οποίο όμως η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Από κοντά πάντα και η Μονακό. Όπως αναφέρει η SportDay, η Μάλαγα έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον προς την πλευρά του Αντρέ Σιμόες έχοντας κάνει κρούση ουκ ολίγες φορές στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, αλλά από την πλευρά τους δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον Πορτογάλο μέσο.
Ήδη μάλιστα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του Σιμόες για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το 2017. Στο κυνήγι του Σιμόες παραμένει πάντα και η Μονακό, η οποία είχε ενδιαφερθεί για τον μέσο της ΑΕΚ τον Γενάρη. Οι Μονεγάσκοι ίσως επιστρέψουν το καλοκαίρι, γνωρίζοντας πως πληρώνοντας τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ θα κάνουν δικό τους τον Σιμόες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X