Με την γνωστή συνταγή και οδηγό την... ήττα

«Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα νικήσω τον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο μυαλό του Γκας Πογιέτ στριφογυρίζει η αλλαγή του συστήματος. Ενώ είναι δεδομένο πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές, έχουν ανάγκη από ανάσες. Όμως στον σημερινό πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν σκέφτεται τίποτε απ’ όλα αυτά. Ο Πογιέτ, προσανατολίζεται στην γνωστή και απολύτως πετυχημένη αγωνιστική συνταγή. Με την αποτελεσματική τριάδα, Σιμόες, Μάνταλου και Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή και την “φονική” τριάδα Βάργκας, Αραβίδη και Μπαρμπόσα στην επίθεση.

Για τον Πογιέτ το ματς που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στο Περιστέρι ήταν ένα καλό μάθημα και η ήττα ένας καλός οδηγός για το σημερινό ματς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει μελετήσει πολύ εκείνο το το παιχνίδι. Προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια. Άλλωστε ο Ατρόμητος δεν θα είναι διαφορετικός σε σχέση μ’ εκείνο το ματς. Και ο Πογιέτ το έχει ως οδηγό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X