Η Ελλάδα στο ΔΣ τουChampions League της FIBA

Σχίσμα vol. 2 στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη (02/03) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της FIBA σχετικά με τη νέα μεγάλη διοργάνωση, το Basketball Champions League, στο οποίο η ελληνική εκπροσώπηση αναμένεται να είναι… έντονη.

Αυτό διότι ο ΕΣΑΚΕ θα είναι παρών στο νέο διοικητικό συμβούλιο της διοργάνωσης, το οποίο δημιουργείται, μαζί με την γαλλική λίγκα, αλλά και την γερμανική. Παράλληλα, στο νέο ΔΣ του Basketball Champions League παρούσα θα είναι και η πολωνική λίγκα.

Από εκεί και πέρα, η ισπανική λίγκα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το εάν θα είναι στη νέα διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της FIBA. Οι Ίβηρες έδωσαν μεν τα 5.000 ευρώ που απαιτούνται για να συμμετάσχει κάποια λίγκα στη διοργάνωση, ωστόσο επιφυλάχθηκε για τη συμμετοχή της, καθώς τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Από την άλλη, η VTB League ενημέρωσε την FIBA πως δεν θα συμμετάσχει στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X