Επιστροφή στα... βάσανα και το μυαλό στον Ολυμπιακό

Μαζεύει τα... κομμάτια της και προχωράει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη (02/03) ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στόχος όλων, αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, είναι να γίνει… delete το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη και άπαντες να επικεντρωθούν στο μεγάλο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής (13/03, 17:00).

Άπαντες στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς γνωρίζουν πως το έργο τους είναι δύσκολο, ωστόσο η διάθεση για… μάχη, αλλά και το γεγονός πως είναι ευκαιρία για την Ένωση να δώσει τις… απαντήσεις της, δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες δεν θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X