Πιο κοντά από ποτέ

Ηλία ρίχτο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει ειπωθεί αρκετές φορές και είναι εύλογο πως υπάρχει δυσπιστία. Επί μήνες, όχι με ευθύνη μόνο της ΑΕΚ, υπήρξε μακρά περίοδος αναμονής και παρατεταμένης καθυστέρησης στο θέμα του νέου γηπέδου. Τώρα όμως, όλα φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους. Η χθεσινή συνάντηση των τεχνικών υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, με τους μηχανικούς της ΑΕΚ, θεωρείται ως κομβική για το μέλλον της διαδικασίας.
Οι απαντήσεις του Δημήτρη Ανδριόπουλου (πρότζεκτ μάνατζερ του έργου) και των συνεργατών του, φαίνεται πως έκλεισαν μια και καλή την υπόθεση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Οσα ζητήματα είχαν μείνει ανοιχτά από τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης απαντήθηκαν και έκλεισαν. Και πλέον, απομένει το τυπικό ζήτημα της υπογραφής από τον Πάνο Σκουρλέτη.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν, πως έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση, αλλά και τη νέα δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού, η υπογραφή της ΜΠΕ είναι τυπική διαδικασία. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως το θέμα θα μπει άμεσα προς διευθέτηση, ώστε να κλείσει ο φάκελος της οικοδομικής άδειας και στη συνέχεια να δοθεί προς την Πολεοδομία για την τελική έγκριση, σε διάστημα 10-15 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X