Τώρα μένει μόνο η υπογραφή

Μια…τρύπα στο νερό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα, πιθανότατα το τελευταίο βήμα, πριν την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φαίνεται πως έκανε σήμερα η ΑΕΚ. Στη συνάντηση που υπήρξε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου και των μηχανικών της Dimand (εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς») δόθηκαν όλες οι απαντήσεις στα ανοιχτά θέματα που υπήρχαν και πλέον η υπόθεση έφτασε σε τελικό επίπεδο.
Με επικεφαλής τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όσα θέματα είχαν μείνει ανοιχτά από τη δημόσια διαβούλευση. Ετσι κι αλλιώς, δεν υπήρχαν ουσιαστικά ζητήματα, καθώς στα κομβικά θέματα που αφορούν θέσεις στάθμευσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θέματα ύψους του γηπέδου, είχαν επιλυθεί το προηγούμενο διάστημα.
Πλέον, αυτό που μένει για να κλείσει η ΜΠΕ είναι η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη. Μόλις ο ΥΠΕΝ υπογράψει τη ΜΠΕ, η οποία έχει λάβει ήδη την έγκριση όλων των τεχνικών υπηρεσιών, θα κλείσει ο φάκελος της οικοδομικής άδειας και αυτή θα προωθηθεί στην Πολεοδομία για την τελική έγκριση. Διαδικασία που εκτιμάται πως δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 10-15 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X