«Ο Αρθο θριαμβεύει στην ΑΕΚ»

Πάρτε ρε Άρθο, Πλατέλα και σηκώστε Τσάμπιονς Λιγκ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 22 Νοεμβρίου 2015 μέχρι σήμερα, ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει δώσει την θέση του βασικού στον Θέσαρ Αρθο… σπίτι του. Δεκατέσσερα παιχνίδια της Super League έκτοτε και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ήταν σε όλα βασικός. Ακόμη και σε ματς με «χοντρά» λάθη όπως πχ η αποβολή στη Νέα Σμύρνη και στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πογιέτ τον εμπιστεύεται στο κέντρο της άμυνας και το σερί συμμετοχών του 30χρονου έγινε θέμα ακόμη και στην Ισπανία. Το site «Levante El Mercantil Valenciano» είχε αφιέρωμα στον Ισπανό με τίτλο «Ο Αρθο θριαμβεύει στην ΑΕΚ» και ανέφερε σε αυτό «Ξεκίνησε ο Αρθο την περιπέτεια του μακριά από την πατρίδα τον Ιανουάριο του 2010 όταν έφυγε για να πάρει για τρεις σεζόν στην βελγική Γάνδη. Επαιξε ξανά για μισό χρόνο στην Σαραγόσα και μετά πήγε σε δύο χώρες μακριά από την Ισπανία. Μετά την πορεία του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ πήγε στην Ελλάδα για να υπογράψει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, την ΑΕΚ. Εκεί έχει εδραιωθεί. Εχει παίξει σε 14 ματς πρωταθλήματος, έχει 1.233 λεπτά, έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και μία αποβολή. Είναι σημαντικός παίκτης για την ΑΕΚ, όπου έχει ακόμη δύο Ισπανούς, τον Κορδέρο και τον Ντίντακ».

arzo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X