Ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της η ΑΕΚ

Ο Δουβής στις ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Άρη πέρασε μεν, ωστόσο οι αποφάσεις των διαιτητών αλλά και τα  όσα εκτυλίχθηκαν στο Αλεξάνδρειο δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν εντός της ομάδας, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό.

Ο εκνευρισμός είναι φανερός και διάχυτος στις τάξεις των διοικούντων την ΚΑΕ με την αντιμετώπιση που είχε οι ομάδα από τους Κορομηλά, Καρακατσούνη και Μπήτη. Για το λόγο αυτό, η Βασίλισσα θα είναι παρούσα στην επόμενη κλήρωση των διαιτητών της ΚΑΕ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/03, 17:00).

Εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην κλήρωση θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και  ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας θα εκφράσουν για μία ακόμα φορά τα παράπονά τους σχετικά με την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα κόντρα στον Άρη

Με τον τρόπο αυτό η Βασίλισσα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια της σεζόν, αλλά και για την ισότητα την οποία ζητά από τους διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια της. Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν πως η αποβολή Μαυροκεφαλίδη είναι… πρωτοφανές φαινόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X